Succesvol Recruiten in de hedendaagse arbeidsmarkt is een complexe en uitdagende job. Je moet vooral heel veel weten. Weten wat kandidaten uit de gezochte doelgroep belangrijk vinden. Weten wat ze zoeken in een baan en waar ze zoeken. Wervingswereld kent al die weetjes. Wervingswereld is een online tool die jou in de huid laat kruipen van jouw talent en elke willekeurige baanzoeker. Daarnaast geeft Wervingswereld aan wat de succeskansen zijn, hoe je je boodschap kunt optimaliseren tot en met in welke (sociale) media je deze boodschap het best kunt plaatsen. En dat alles in 5 minuten tijd. Verhoog dus ook jouw recruitment succes met Wervingswereld!

Wervingswereld is een product van Intelligence Group en gebaseerd op de data die verkregen wordt via het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek (AGO). Het deskundige team en de Helpdesk van de Intelligence Group staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wervingswereld is net als de arbeidsmarkt, continu in beweging. Wij volgen arbeidsmarktbewegingen op de voet en delen die kennis. Nieuwe data & info, nieuwe functie(s)titels, maar ook nieuwe demo’s, gebruikerstrainingen en kennissessies. Blijf dus op de hoogte en volg ons!