Wervingswereld is een online tool die jou in de huid laat kruipen van jouw talent en elke willekeurige baanzoeker. Daarnaast geeft Wervingswereld aan wat de succeskansen zijn, hoe je je boodschap kunt optimaliseren tot en met in welke (sociale) media je deze boodschap het best kunt plaatsen. En dat alles in 2 minuten tijd. Op 31 december stopt wervingswereld na 12,5 jaar trouwe dienst en 10duizenden wervingsadviezen en wordt opgevolgd door een nieuwe generatie arbeidsmarktdashboards. Om wervingswereld.nl waardig uit te zwaaien en iedereen nog de kans te geven maximaal gebruik te maken van de data uit wervingswereld voor bijvoorbeeld de onderbouwing van de planning in 2017, kun je tot 31-12-2016 voor 500,- euro onbeperkt gebruik maken. Mail hiervoor naar info@intelligence-group.nl o.v.v. “afscheid van wervingswereld.nl – actie” en we zetten het account voor de laatste keer voor je aan.

Wervingswereld is een product van Intelligence Group en gebaseerd op de data die verkregen wordt via het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek (AGO). Het deskundige team en de Helpdesk van de Intelligence Group staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wervingswereld is net als de arbeidsmarkt, continu in beweging. Wij volgen arbeidsmarktbewegingen op de voet en delen die kennis. Nieuwe data & info, nieuwe functie(s)titels, maar ook nieuwe demo’s, gebruikerstrainingen en kennissessies. Blijf dus op de hoogte en volg ons!